Otaku`s Place
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Otaku`s Place

Un loc pentru toti iubitorii de anime, manga, rpg, etc.!

AcasaAcasa  PortalPortal  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Cuvinte-cheie
Ultimele subiecte
» Numaratoarea...
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptySam Apr 19, 2014 12:25 pm Scris de Ha Rin

» Din 10 in 10
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyVin Apr 04, 2014 5:18 am Scris de Ha Rin

» Camera lui Kimiko
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyVin Apr 04, 2014 5:17 am Scris de Ha Rin

» Rege si Regina
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyVin Apr 04, 2014 5:14 am Scris de Ha Rin

» cuvantul invers
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyMar Mar 11, 2014 6:50 am Scris de Ha Rin

» Fazan cu personaje din Anime
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Mar 10, 2014 9:31 am Scris de Ha Rin

» Uita`te pe geam
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyDum Mar 09, 2014 9:07 am Scris de Yomi chan

» Jocul culorilor
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptySam Mar 08, 2014 4:14 pm Scris de Yomi chan

» Da ceva userului de mai sus .
Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptySam Mar 08, 2014 4:09 pm Scris de Yomi chan

Chat
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Parteneri
forum gratuit

Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)

In jos 
3 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul
AutorMesaj
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

feminin Taur Mesaje : 1314
Data de inscriere : 02/11/2012
Varsta : 25
Localizare : Intr`un film horror

Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyDum Dec 29, 2013 3:17 pm

Sasha: -Iar seara de Craciun este perfecta ca sa ne cunoastem.

Aiko: -Mrrr...
3... Inca 3 ore... Intra in coma alcoolica baiatule, daca nu...

Ruki: Imi duc o mana prin parul lui, iar cealalta o pun pe abdomenul lui, continuand sa`l sarut.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

feminin Capricorn Mesaje : 473
Data de inscriere : 16/09/2013
Varsta : 24
Localizare : Nu stiu sa spun cu exactitate...e un loc...cam...negru o.O

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyDum Dec 29, 2013 3:25 pm

Mariko: imi daduse replica.Tac din gura si-l las sa faca ce vrea,pana la urma,si eu voiam asta,dar nu stiam cum sa o spun.Era prima oara pentru mine...imi era cam frica...

Zero: incepusem sa fredonez un cantec si beam cate un pahar la fiecare 2 minute.

Shin: ii simteam sanii pe pieptul meu,ceea ce ma cam excita,asa ca o prind mai bine de mine.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 2:13 am

Sasha: Ii dau drumul din imbratisare si incep sa ma joc incet cu unele suvite din parul ei.

Aiko: Mi se facuse putin somn asa ca ma asez pe un scaun si imi trantesc capul pe masa, dar nu inainte sa mai beau o gura din bautura.

Ruki: Opresc sarutul ca sa iau o gura de aer, punandu`mi capul pe pieptul lui.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 2:50 am

Mariko: voiam sa spun ceva,dar aveam lacat la gura.

Zero: Uite cine cedeaza.Nici nu mai trebuia sa pun pariul.Mmmm,ma da,ma voi distra inspre dimineata.

Shin: abia mai puteam respira.Eram cam prea grabiti.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:24 am

Sasha: -Esti draguta, daca nu cumva stiai asta deja *zambesc*.

Aiko: Imi ridic capul si`l privesc.
-Mai poti?

Ruki: Toate vorbele parca mi`au fost luate asa ca doar stateam acolo, cu inima batand de sa`mi sara din piept.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:28 am

Mariko: Ma iei drept o proasta in acest moment...mai vazut mai slaba la capitolul asta si intentionezi sa faci ceva...apoi sa ma lasi balta,asa cum va sta voua in instinct. ma scol din pat si ma duc la fereastra.

Zero: Eu?Da,intrebarea e daca tu mai poti!Sau te-a incaierat somnul de acum? *rad*

Shin: o imbratisez si inchid ochii,era relaxant.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:34 am

Sasha: -Cine te`a ranit atat de tare incat sa spui asta?

Aiko: -Mai pot ceva, ceva. Sunt femeie, e normal sa ma ia somnul la 4 jumate dimineata!

Ruki: Ma pun ghemuita langa el acoperindu`ne cu patura desi nu era frig.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:38 am

Mariko: Viata.Ea ma facut sa nu mai am incredere in voi.Am mai spus-o si o mai spun...urasc iubirea,din tot sufletul.

Zero: Eh...tot eu te duc in camera.Haide. ii intind o mana sa o pot ridica.

Shin: peste cateva minute ma ia somnul.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:47 am

Sasha: Ma ridic de pe pat, merg la ea si o imbratisez subtil de la spate, lasandu`mi capul pe umarul ei.
-Iubirea nu e asa de rea pe cat crezi tu...

Aiko: Il privesc urat dupa care il prind de mana si o luam spre camera.

Ruki: Vad ca Shin deja adormise asa ca ma transform in forma de om, ma duc sa sting becul si ma cuibaresc inapoi langa el.

Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:50 am

Mariko: Iti e usor sa vorbesti.Tu nu ai fost intemnitat,batut si lasat sa putrezesti intr-o temnita,asta doar pentru ca ai iubit... aveam lacrimi in ochi,parca resimntind durerea de atunci.

Zero: ma uitam la ea,era complet adormita,ma mir cum de nu adea pe drum.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 3:56 am

Sasha: -Cum a putut cineva sa`ti faca asa ceva? *spun imbratisand`o mai strans*

Aiko: -Ce te uiti asa? Inca nu esti beat? *chicotesc*
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:02 am

Mariko: Aveam 15 ani...prima mea iubire a fost un yokai de rasa pura...un Incubus....ma tras pe sfoara spunandu-mi vorbe dulci...facand ce faci tu acum.Eram un copil...nu stiam atunci cat de periculoasa e iubirea...Ma chemat intr-un loc sa ne intalnim.Dar era o capcana.Am fost prinsa de mai multi,si intemnitata...a-aproape sa- ma opresc aici,nu mai spuneam mai departe,deja ma apucase plansul si il strangeam de maini.

Zero: Eu nu,tu da. ii zambesc sarcastic si ajungem la dormitoare.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:08 am

Sasha: O intorc spre mine si ii sterg lacrimile cu mana.
-Linisteste`te, eu nu ti`as face asa ceva niciodata. Nu i`as face nimanui asa ceva.

Aiko: -Eu beata? Nicivorba *rad*.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:12 am

Mariko: numai daca ma uitam la el parca lesinam.Inghit in sec si parca aveam lanturi puse pe ochi ca sa ma uit numai la el.Ma miram cum de nu era un Incubus,doar ei erau asa de frumosi,si cu Succubus,adevaratele ispite.
-Nu te cred...

Zero: Asta ar spune o persoana beata.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:15 am

Sasha: -Si ce te face sa nu ma crezi?

Aiko: -Sunt perfect lucida, n`am baut nici macar un pahar din bautura aia. N`am cum sa fiu beata.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:16 am

Mariko: Nu te cunosc...

Zero: Cum spui tu. ajungem in camera ei unde aprind becul.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:22 am

Sasha: -Si vrei sa ma cunosti?

Aiko: Ma asez in fund in mijlocul patului si il privesc.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:24 am

Mariko: A-am...pai da... ii raspund rosind.

Zero: Deci,cum nu mai stai la petrecere,ai pierdut pariul!Iti mai amintesti ce am spus?Daca vrei,aduc bautura aici si beau de fata cu tine.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 4:48 am

Sasha: -Perfect. Spun si ma asez inapoi pe pat. Inca o data, sunt Kaoru Sasha, Sasha nume dat de mama mea. Am 1 metru 84, am 19 ani, culoarea preferata e alb, mancarea preferata este caracatita, in copilarie am fost un copil rau si foarte activ si la varsta de 1 an am fost abandonat de parinti si am fost luat in grija de bunica mea. Am trait o viata buna, dar totodata trista, avand`o doar pe bunica mea alaturi care incerca sa`mi indeplineasca toate poftele. Pe la 15 ani bunica mea a fost ucisa de o banda de yokai care a dat buzna in casa noastra, iar eu am fost luat de ei si dus undeva, nu mai tin minte locul. Am fost torturat si fortat sa spun informatii despre o anume ruda a familiei, insa eu nu stiam de ea, dar ei nu m`au crezut. Mai apoi m`iam dat seama ca sunt yokai cand m`am transformat in ultimele clipe si am reusit sa scap de acolo inainte sa fiu omorat. Am trait singur apoi, pana ce sa vin aici unde nu mi`am facut nicio prietena, numai amice. Deci mda... Mai vrei sa sti altceva? *rad*

Aiko: -Nu aduce bautura aici, esti destul tu, nu am nevoie si de pahare. Mda, bine, am castigat pariul, si ce? O sa ma fac de ras in fata ta, abia astept *rad*.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 5:12 am

Mariko: Ai fost rapid O.O .Pana la urma,si tu ai trait destul de rau...Mai vreau sa stiu un singur lucru.

Zero: Pai,hai,sa incepem.Tii minte care a fost pariul si ce face fiecare daca pierde?Cum eu am castigat...
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 5:16 am

Sasha: -Mda...Pai, da`i drumul si intreaba`ma *zambesc*.

Aiko: -Mda, da, stiu...
Nu era cine stie ce de dat jos. Purtam o rochie cu fermoar in spate si pe dedesupt o lenjerie normala.
-Ma ajuti putin? Spun si ii fac semn spre fermoarul de la spatele rochiei.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 5:22 am

Mariko: Nimic. ma ridic pe varfuri si il sarut pe buze punandu-mi palmele pe pieptul lui.

Zero: Uh,ok. ii desfac fermoarul si ma asez pe pat,vizionand spectacolul. Laughing
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 5:38 am

Sasha: O prind de umeri si o trag spre pat, punandu`ma deasupra ei ii zambesc apoi continui sa o sarut.

Aiko: Ma ridic si incep sa imi dau senzual rochia jos, simntindu`ma inconfortabil, apoi imi desfac sutienul, il dau jos si il arunc spre fata lui.
-Pentru atat ai platit. Mai mult nu primesti.
Spun stand in picioare doar in chiloti.
Sus In jos
B!a
VIP
VIP
B!a

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 5:44 am

Mariko: incepea din nou sa-mi bata inima si strangeam din ochi,punandu-mi mai apoi mainile pe spatele lui,mangaindul.

Zero: Eehh...ma multumesc cu atat. stau cateva secunde si ma uit la ea apoi ma ridic si o pipai pe sanul drept.
Sus In jos
Ha Rin
Admin
Admin
Ha Rin

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 EmptyLun Dec 30, 2013 11:25 am

Sasha: Cu o mana o cuprind de un obraz, iar cealalta mana mi`o duc de`a lungul abdomenului ei pana la sold, nerupand sarutul.

Aiko: -Ahh...Inceteaza...*spun si rosesc putin*
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)   Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Craciunul ne aduna impreuna!? (+18)
Sus 
Pagina 8 din 12Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Otaku`s Place :: RPG Zone :: RPG Yokai :: Academia Heyan :: Sala de mese-
Mergi direct la: