| Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
B!a VIP
Mesaje : 473 Data de inscriere : 16/09/2013 Varsta : 24 Localizare : Nu stiu sa spun cu exactitate...e un loc...cam...negru o.O
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 2:57 am | |
| Mariko: ma las pe spate si il las sa termine trebusoara.
Zero: o iau in brate si imi plimb mana prin parul ei. | |
|
| |
Ha Rin Admin
Mesaje : 1314 Data de inscriere : 02/11/2012 Varsta : 25 Localizare : Intr`un film horror
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 3:05 am | |
| Sasha: Ma intind langa ea in pat, ne acoperim cu patura si o imbratisez zambind.
Aiko: -A fost minunat *spun mangaindu`i pieptul cu un deget*... | |
|
| |
B!a VIP
Mesaje : 473 Data de inscriere : 16/09/2013 Varsta : 24 Localizare : Nu stiu sa spun cu exactitate...e un loc...cam...negru o.O
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 3:34 am | |
| Mariko:-Whhhooo...a-a fost...
Zero:-Nu ma pricep?Nu esti prima,am experienta multa! ii spun zambind uitandu-ma la tavan. | |
|
| |
Ha Rin Admin
Mesaje : 1314 Data de inscriere : 02/11/2012 Varsta : 25 Localizare : Intr`un film horror
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 3:38 am | |
| Sasha: -Cum a fost? Fantastic? *chicotesc*
Aiko: Inghit in sec. -N`am spus ca nu te pricepi *zambesc usor*. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 4:23 am | |
| Mariko:-Ceva gen... imi pun capul pe pieptul lui si inchid ochii.
Zero:-Stai sa vezi partida 2!Dar pe alta data! | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 4:36 am | |
| Sasha: O sarut usor pe frunte si o mangai incet pe mana.
Aiko: -Abia astept! *spun putin sarcastica*. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 4:43 am | |
| Mariko:ma mai linistisem,intr-un final adormind.
Zero:-Esti nebuna daca mai vrei acum una! incep sa rad si o strang in brate. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 5:04 am | |
| Sasha: Dupa ce adoarme ea, o sarut pe obraz si nu mai dureaza mult timp ca adorm si eu.
Aiko: -Sunt nebuna, dar nici chiar asa *rad*. Sunt terminata *spun apoi il sarut scurt pe buze*, noapte buna *si imi inchid ochii*. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 6:57 am | |
| Mariko: nu stiu ce visam ca ma scol parca dintr-un cosmar,ridicandu-ma in picioare,dupa care plec la baie sa ma spal pe fata si ma imbrac in lenjeria intima.
Zero: eu nu adorm dar incep sa o strang in brate mai bine,sarutand-o usor in crestetul capului. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 7:08 am | |
| Sasha: Dormeam dus asa ca nu auzeam niciun zgomot din camera. Aiko: Toata ~noaptea~ am visat numai aiureli. Dimineata cand ma trezesc, vad ca Zero doarme asa ca nu`l deranjez. Imi piaptan parul, ma spal pe fata, ma imbrac intr`o pijama comoda si ma pun din nou in pat, langa el. - Spoiler:
| |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 7:15 am | |
| Mariko: dupa ce ma spal pe fata ma uit in oglinda,vazand-o pe Setsura. -Ceeeeee...? ma uit ciudat,iar ea iese usor-usor din oglinda,venind spre mine.Imi venea sa tip,dar tac din gura si privesc ingrozita cum jumatate din sufletul meu iese din oglinda.Avea fata plina de sange,mainile la fel...ea iesind intr-un final cu jumatate din corp afara din oglinda.Usa era blocata,cu toate ca bateam in ea si dadeam cu picioarele,urland de frica.
Zero: simt ca se misca patul,asa ca ma scol si ma uit ce e.
| |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 7:21 am | |
| Sasha: Ma trezesc la auzul tipetelor din baie, care erau a lui Mariko. Ma ridic din pat si merg sa deschid usa, dar era blocata. -Mariko, esti bine? Ce`ai patit?
Aiko: -Neata. Ii spun zambindu`i.
Ultima editare efectuata de catre Ha Rin in Mier Ian 01, 2014 9:30 am, editata de 1 ori | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mar Dec 31, 2013 2:46 pm | |
| Mariko: incepusem sa plang si sa tip,in timp ce Setsura iesea cu totul din oglinda. -Sasha...ajutama...! incep sa-l strig printre suspinele de frica.Era asa de insangerata,incat ziceai ca este din filmele horror,nici nu-mi puteam inchipui ca aceea sunt eu.Eram acaparata de groaza,bateam in usa tare si nici glas nu mai aveam sa tip.
Zero:-Waaaah,neataaa!Presupun ca te-ai trezit de mai inainte. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mier Ian 01, 2014 9:48 am | |
| Sasha: Ma transform pentru cateva secunde in yokai, pentru a`mi lua pistolul si a impusca incuietoarea usii, apoi imi iau din nou forma umana si intru in baie unde o vad pe Mariko si inca cineva...
Aiko: -Nu m`am trezit demult si parca as mai vrea sa dorm, dar nu mai pot. -^- | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Mier Ian 01, 2014 2:00 pm | |
| Mariko: Setsura puse palma pe pieptul meu si disparu parca intrand in mine.Cad jos in genunchi incepand sa plang,tocmai imi vazusem cosmarul iesind din oglinda.
Zero: -Macar nu mai avem scoala vre-o 2 saptamani...sau una...ma rog. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Joi Ian 02, 2014 10:12 am | |
| Sasha: Ma pun in genunchi langa ea si o imbratisez. -E gata, a plecat. Esti bine... *spun in timp ce o mangai usor pe par*
Aiko: -Yay... Dar tot e prea putin. Pune niste haine pe tine si haide sa mergem sa mancam. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Joi Ian 02, 2014 10:28 am | |
| Mariko: ma linistesc si ma uit in secret spre capul pieptului,unde,observ ca aveam un semn,asa ca imi duc mainile si il ascund. -Nu-i gata....si nu va fi...
Zero:-Aaahhh... ma scol si ma imbrac in hainele de aseara,apoi ma duc in camera si imi iau altele. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Joi Ian 02, 2014 11:30 am | |
| Sasha: -De ce? Ce vroia... chestia aia?
Aiko: Ma schimb si eu in niste haine comode, ies din camera si il astept pe Zero sa mergem impreuna spre sala de mese. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 4:45 am | |
| Mariko:-Chestia aia sunt eu.Sunt eu...o parte din mine...
Zero: ies din camera si ma duc langa Aiko,plecand spre sala de mese. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 1:15 pm | |
| Sasha: Ok... Acum astept sa`mi explici de ce chestia aia este o parte din tine.
Aiko: Incep sa merg si eu, iar cand ajung langa el, ii lovesc usor cu pumnul in umar. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 3:59 pm | |
| Mariko:-Cand am fost intemnitata,intr-o zi,acel tip,pe care-l placusem,a venit la mine.Eram prea slabita si firava.El a incercat sa profite de asta,asa ca...a-a...a incercat sa ma violeze.S-s-a suit peste mine,m-a izbit de perete,si,ii era munca total usoara,de vreme ce eram inlantuita de maini,ridicate in sus.Cand a ajuns cu mana i-in...acel loc...s-a intamplat ceva.Nu stiu ce,dar,am rupt lanturile cu o putere incredibila,si am vrut sa-l ucid.Au venit altii,dar,el a scapat.I-am ucis pe toti ceilalti.Inca din momentul in care scapasem din lanturi,innebunisem.Am distrus acea incapere,si,m-am hotarat sa merg in lumea oamenilor.Am ajuns aici,dar,am aflat la scurt timp ca odata cu nebunia,a venit la pachet si jumatatea sufletului meu,Setsura...un demon de rang inalt,ce incearca sa-mi acapareze sufletul,iar daca ea moare,si eu voi face acelasi lucru.Sunt slaba fara ea,dar,in lumea noastra,lumea yokai...sunt eu cea adevarata,o parte din amandoua.
Zero: ii trag o palma peste fund si o iau in fata ei. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 4:15 pm | |
| Mariko: -Urat...Si.. Isi va face aparitii din astea de fiecare data?
Aiko: Ridic o spranceana apoi ii sar in spate si incep sa rad usor. | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 4:18 pm | |
| Mariko:-Nu stiu cum a facut asta.De obicei...ma transform in ea,ma rog,ea iese la suprafata atunci cand sunt speriata sau nervoasa peste masura,sau in momente grele.Mai bine zis...ma salveaza...dar acum,nu stiu ce a vrut sa faca. ma scol fortat de jos si plec in fuga spre camera mea.
Zero:-Te crezi tare,ha?Mai vedem! incep sa alerg cu ea in spate pana si pe scari. | |
|
| |
Ha Rin Admin
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 4:23 pm | |
| Sasha: O privesc cum pleaca apoi ma uit la incuietoarea usii care era stricata. Pe asta cum o voi repara? In fine *imi duc mana la cap si ies din baie apoi ma intind pe pat*, sper ca Mariko sa`si revina...Daca nu, mai tarziu o sa ma duc sa vad ce face. Ah,da... Trebuie sa pun niste haine pe mine *ma ridic de pe pat si incep sa ma imbrac*
Aiko: -Ooi, ai grija sa nu ma scapi! Ti`am mai spus ca sunt fragila o.o . | |
|
| |
B!a VIP
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) Vin Ian 03, 2014 4:26 pm | |
| Mariko: intru in camera si ma pun in pat,chemuita,incercand sa ma gandesc in liniste la ce se intamplase.
Zero:-Mda...foarte,am vazut eu cat de fragila! incep sa rad. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) | |
| |
|
| |
| Craciunul ne aduna impreuna!? (+18) | |
|