Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Viata nu e roz [ +18] | |
| | Autor | Mesaj |
---|
Casydy Jucatori RPG
Mesaje : 82 Data de inscriere : 01/07/2013 Varsta : 30 Localizare : In lumea vrajitoarelor si a vampirilor
| Subiect: Viata nu e roz [ +18] Mier Iul 03, 2013 3:37 am | |
| Episodul 1 Elvira Pov : Mici petale de ghiocei zbor in bataia vantului. soarele zambeste orbitor ca un rege al tuturor. Razele de soare isi fac simtita prezenta si in camera mea.Pomi imbobociti par a reinvia. Cobor in bucataria casei unde se simte un miros dulce amar de la prajitura care abia , o scoasa din cuptor , Ana , ea fiind singura care gatea in aceasta casa.Dar ceilati fiind pusi la masa la discuti. Ana cand m-a vede pe fata ei a aparut zambetl prin care intelegeam ca sunt iubita ca o sora si ca aceasta este familia mea naturala. daca v-ati intrebat cine sunt si cine va comunica? Atunci a sosit timpul sa imi arat identitatea : Numele meu este Elvira Maria Sterling , am 17 ani , am parul rosu precum focul , ocvhi ca un rubin abia descoperit . Mai am impreuna cu mine in aceasta casa cativa prieteni foarte aprpriati care i-am cunoscut la orfelinatul din care provin , acestia mi-au devenit in timp ca o familie . Cand am intrat in bucatarie le-am auzit discutand un subiect aprinsd , mai precis acomodarea noastra in aceasta tara , si noul nostru liceu . Imi plimb picioarele spre masa si ma asez la masa, iar Ana imi pune in fata o gfarfurie cu mancare. Satu si ma uit la Ana , pare a fi ingriorata pentru nelinistea mea . Prima zi de liceu se aproprie cu pasi grabiti. Incepem discutia: - Elvira ce se intmapla cu tine , esti ingrijorata? - Ma tot gandesc ca mai este o zi si incepem primul nostru an de liceu . - Asta te nelinisteste pe tine? Nu-ti face griji ne vom descurca daca suntem toti impreuna. Nici bien nu termn propozitia ca ma trezesc in bratele Anei . Ii raspund la imbratisare cu aceeasi dragoste care mi-o poarta si ea Astazi ne gandeam sa mergem sa vedem drumul pe care vom merge spre socaala. dupa ce termina de mancat micul dejun mergem sus pentru a ne pregati de drum. Eu ajung ultima in camera dar cand ajung la usa camerei mele nu apuc s-a deschid deoarece aud un strigat din capul holului era Ana . Se speriase de un soricel pe care il vazuze alergand prin dulapiorul; ei de haine . Euy vazand toate acestea il chem pe Seth care ereuseste sa prinda soricelul. Ana mia spus ca are putina nevoie de parerea mea pentru ca nu stie cu ce sa se imbrace . Eu ii arat niiste pantaloni de blugi albastri stramti si o bluza neagra mulata iar incaltaminte sunt niste ciszulite albe cu blanita. Dupa aceia ma duc sa ma imbrac si eu . Imi iau pantaloni de piele mulati pe corp si o bluza mulata pe corp si decoltata din piele un colier negru , o geaca de piele , o esarfa neagra cismulite de piele neagra cu toc .Dar nu am ajuns la machiaj. Ma dau cu putintus , rimel , creion de ochi si un glos stralucitor pe buze . imi indrept parul si il las pe spate vazandu-se rosu ca pocul . cobor jos so o gasesc pe Maira imbracata in blugi negri cu multe taieturi un pluovar cu un craniu alb , cercei neghri , un lant argintiu , care atrna la pantaloni , un mic lantisor auri care il asvea la gat. si tenesi negri cu puncte albe . Langa ea mai eraui si Sam si Seth imbracat intr-un tricou alb si paltanoi negri , iar Sam in tricou negru si paltaloni albastri si in picioare purtau amandoi tenesi , albi . Imipreuna o asteptam pe Ana care intarzia sa apara . Acum coboara si ea , iar apoi mergem spre usa si iesim din casa .
| |
| | | Ha Rin Admin
Mesaje : 1314 Data de inscriere : 02/11/2012 Varsta : 25 Localizare : Intr`un film horror
| Subiect: Re: Viata nu e roz [ +18] Joi Iul 04, 2013 4:50 am | |
| Continuareaa | |
| | | Casydy Jucatori RPG
Mesaje : 82 Data de inscriere : 01/07/2013 Varsta : 30 Localizare : In lumea vrajitoarelor si a vampirilor
| Subiect: Re: Viata nu e roz [ +18] Vin Iul 05, 2013 3:37 am | |
| Episodul 2
Nu stiu unde ma duc acestia .Eu doar stateam in spatele lor si ii urmama in tacere. Nu stima ce era cu mine nu eram in toane bune . poate asa te simti cand erai un strain intr-o alta tara , intr-un alt loc . Ma trezesc din gandurile mele cand o vad pe bruneta cum se intoarce cu fata la mine si care se si opreste in drum si se uita la mine . Dupa ce ajung si eu la ea placema amandoua . Imi ridic capul spre soare si sunt orbita din cauza bai care am primit-o de la el . Ma opresc cadn dau cu capul de care m-am lovit nu era altul decat , Sam . Acesta se opreste , deoarece era trecerea de pieton . Dau din cap sa-mi revin iar zambit isi face din nou aparitia . Ma uit prin imprejur si vad ca nu mai avem mult si vom ajunge la liceul unde vom invata . Azi ne prezentam la liceu sa ne ducem fisele matricole , de la liceul precedent , din Japonia La aceast ainstitutie , unde ne inscriem acum este unul de muzica . In capitalal nipona am fost la la un liceu normal . Ajungem in sfrsit si noi intram in curtea scoli dupa care la secretariat sid e acolo la directorat . Aceasta ne primeste pe rand in biroul acesteia . Primi sunt Seth si Ana Maria , Maria si Sam , ultima sunt eu . Directorea m-a pus sa cant o melodie . Deoarece era sezonul colindelor , am hotarat sa cant unul . Termin de cantat , iar ea se uita la mine zambindu-mi . Ies din birou si m-a indrept spre ceilati . Ne asezam pe canapeaua din hol si asteptam sa vedem careeste rezultatul . De o data de pe usa din dreapta, apare secretara care vine grabita spre noi . Ne ridicam la venirea ei si ea ne aduce raspunsurile . - Primii care au fost fost acceptati au fost fratii Romero , iar urmatori acceptati sunt in ordinea urmatore . Elvira Maria Sterling , Maria si Sam . Ne-am bucurat nespus de mult deorece suntem in aceeasi calsa . O clasa care este imbinata cu mai multe tipuri de talente . Spunandu-ne ca putem incepe cursurile chear de acuma . Noi fiind bucurosi ne-am dus grabiti catre calsa , unde ne asteapta o doamna draguta care ne dadu-se voie sa intram chear daca se sunase si venise-m dupa ea . Ne prezeinta frumos clasei ca fiind noii elevi . Acuma urmand aranjarea nostra in banci , care erau de cate trei persoane . In ultima banca de pe treapta de sus a calsei unde ma pus cu Ana si Maria , iar in fata nostra statea Seth si Sam si icna un baiat pe care nu-l cunosteam . Dupa ce ne aseaza ne face semn sa trecem in fata clasei si ne prezentam . Prima care se prezinta e Maria . -Buna , numele meu este Maria .Am saptisprezece ani si imi place foarte mult sa cant si sa dansez . - Buna . Numele meu este Ana Maria Romero , am spatisprezece ani si imi place sa dansez . - Salut , numele meu este Seth Romero si sunt fratele mai mare a Anei , am optisprezece ani M-am insris la acest liceu datorita surori mele . -Salut , numele meu este Sam si am saptispreece ani , imi palce sa danse si nu stau rau nici cu vocea . Dupa ce sau prezentat Ana Maria , Maria , Seth si Sam , a venit randul meu sa le spusn sic eva despre mine . Ies in fata si incep . - Buna , numele meu este Elvira Maria Sterling si am optisprezece ani , imi place sa dansez si sa cant .Cum ati observat si voi unui dintre noi au doar numele mici. Noi am cresc la acelasi orfelinat .Acolo ne-am cunoscut si ne-am impiretenit . Acesta ne ureaza bun venit si ne spune ca poftim in bancile nostre. Ne asezam la locul nostru si dupa care incepe lectia . Ne scoatem caietele si incepem sa notam niste cuvinte pe care le rosteste acesta. Dupa ce mai scriem ceva aceasta ne-a pus sa fredonam un cantec pe care il stim noi . Prima pe care a ascultato a fost o fata cu parul blond si ochii albastri , care poti sa spui ca e chair ruda cu blonda de langa mine .Acesta statea in banca cu doua fete . Un dintre ele avea parul rosu si ochii la fel, iar cea de a douaa este bruneta . Aceasta canta o piesa forte frumosa dupa parerea mea . Doamna profesora a pus-o si pe Maria sa cante ceva . Ea a cantat o melodie pe care o adora Dupa ea ma pus pe mine .Eu am ales o melodie mai de sarbatori . Care se pare ca ia placut chair forte mult . | |
| | | Ha Rin Admin
Mesaje : 1314 Data de inscriere : 02/11/2012 Varsta : 25 Localizare : Intr`un film horror
| Subiect: Re: Viata nu e roz [ +18] Lun Iul 29, 2013 2:23 pm | |
| Con-ti-nua-re! Con-ti-nua-re! | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Viata nu e roz [ +18] | |
| |
| | | | Viata nu e roz [ +18] | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |